Logo of Dutch Lily Masters

Ontdek onze jongste
generatie lelies

THE ART OF

staying small

De generaties voor ons hebben ons geleerd hoe wij de mooiste lelies kweken. Die finesse zie je terug in onze masterpiece collectie. Maar daar stopt het niet. Want net als de oude meesters gaan we bij Dutch Lily Masters continu voor verfijning en vernieuwing. Daarom zijn we trots je voor te stellen aan onze jongste generatie lelies. Door een samenwerking met Lilies of Life hebben wij namelijk onze collectie verrijkt met unieke, geurloze leliesoorten!

Bijzondere blikvangers
De perfecte bewoordingen voor deze nieuwe, geurloze soorten in onze masterpiece collectie. Klein van stuk maar groot van waarde.

Deze kleurrijke creaties zijn een lust voor het oog en toveren een glimlach op je gezicht! Én de bloemen zijn parfumvrij. Fijn voor de scherpe neuzen onder ons.

Rijk verleden, kleurrijke toekomst
Zonder wortels geen groei. Door gebruik te maken van onze jarenlange kennis en vakmanschap kunnen we vernieuwen en groeien. Door de toevoeging van Lilies of Life komt er maar liefst 90 jaar aan kennis en vakmanschap bij Samen zijn we klaar voor de volgende stap. Nog meer mensen blij maken met de allermooiste lelies. En hoewel we groeien, blijven we dichtbij!

MET TROTS PRESENTEREN WIJ ONZE

Perfume Free Collection

DUTCH LILY MASTERS

Limited editions

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen