Logo of Dutch Lily Masters

Bouwen aan
een nieuw merk

MICHEL VAN MARWIJK, HOOFD VERKOOP

‘Klanten kunnen mij altijd bellen’

Michel van Marwijk is hoofd Verkoop bij Dutch Lily Masters.

‘Lelies zijn mijn passie, al van jongs af aan. Daar ligt mijn hart. Veel bloemen ‘staan maar gewoon in de vaas’, maar bij een lelie gebeurt er echt iets. Van een knop die nog dicht zit, naar het openbloeien tot een indrukwekkende bloem. Prachtig gewoon!’

De lelie als rode draad

De lelie loopt als een rode draad door mijn leven. Vanaf mijn vierde levensjaar liep ik al rond tussen de lelies, destijds op de leliekwekerij van mijn vader. De opleiding aan de Agrarische Hogeschool beëindigde ik voortijdig, tegen de zin van mijn ouders, om als lelie inkoper op de veiling aan de slag te gaan. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Hier werkte ik van mijn negentiende tot mijn zesenveertigste als inkoper en leerde ik de kneepjes van het vak. Twee jaar geleden ben ik door Paauw Lilies gevraagd om bij hen te komen werken en de verkoop te gaan doen.

Ik zit hier helemaal op mijn plek; het is voor mij elke dag weer een kick om de wensen van onze klanten zo goed mogelijk in te vullen. Als Hoofd Verkoop stuur ik het verkoopteam met enthousiaste collega’s aan en heb ik dagelijks contact met onze productielocaties en met veel afnemers. Hiermee probeer ik zo goed mogelijk de markt te volgen en onze klanten van waardevolle informatie te voorzien. Klanten kunnen mij altijd bellen, 7 dagen per week.

Bouwen aan de toekomst

De fusie en het ontstaan van Dutch Lily Masters vind ik een logische en fantastische keuze. De bedrijven passen ontzettend goed bij elkaar en de verschillende assortimenten vullen elkaar perfect aan. De eigenaren zijn stuk voor stuk ondernemers die echt willen bouwen aan de toekomst en willen investeren; in nieuwe soorten, teelttechnieken, kleursoorten, et cetera. En met elkaar zijn we een groep enthousiaste, jonge mensen die elkaar perfect aanvullen. Echte vakidioten! Samen zetten we iets neer waar we veel energie insteken en écht in geloven.

Neem contact op met Michel